logo blokker

Video van Sint Review

Op zoek naar een actuele Video van Sint review? Wil jij weten of deze persoonlijke videoboodschap van Sinterklaas iets voor jou is? In deze post vind je onze enige echte review van Video van Sint! Handig, als je nog twijfelt of je de persoonlijke video wel of niet gaat aanschaffen. In 2015 bestelde ik Video Van Sint. Wij vieren met onze familie Pakjesavond. In totaal waren we met 4 volwassenen en 4 kinderen. Wat ik in deze Video van Sint review direct wil meegeven: Het is echt niet alleen voor kinderen. Ook volwassenen staan er van te kijken als hun naam wordt genoemd. En als Sinterklaas iets persoonlijks over hen weet te vertellen. Een absolute aanrader! Lees snel verder voor een volledig overzicht van mijn ervaringen en mijn recensie van Video van Sint.

Review van Video van Sint

Video van Sint is al 8 jaar lang een te gek, origineel Sinterklaascadeau voor jong & oud. In een korte videoboodschap spreekt Sinterklaas 1 t/m 8 personen toe. Via de website www.videovansint.nl kun je eenvoudig een persoonlijke videoboodschap aanmaken. Allereerst kies je of je de video als download wil, als DVD wil, of als Download én DVD. Mijn tip is: kies ook voor de DVD. Het is erg leuk om deze tussen de cadeautjes te stoppen. Als het kind dan als eerst deze DVD pakt, is het een enorme verrassing wanneer Sinterklaas op de TV verschijnt en de kids toespreekt.

Eenvoudig een videoboodschap maken
Zodra je op “maak video” klikt kom je in het scherm waar je jouw persoonlijke videoboodschap van Sinterklaas kan aanmaken. Super leuk om te doen! Daar wil ik dan ook even kort bij stil staan in deze Video van Sint Review. Want wat is er allemaal mogelijk? Allereerst geef je een roepnaam op. In de database staan inmiddels duizenden namen. Door je naam in het veld in te voeren, verschijnen er direct een aantal suggesties. Als de naam van het kind er niet bij staat, kun je een aanvraag doen. Het duurt dan wel iets langer tot de video van Sinterklaas in huis is. Houd daar dus wel rekening mee, en bestel niet te laat! Hierna lees je in deze Video van Sint review meer over wat de Sint allemaal over jouw kids kan vertellen.

Video van Sint recensie: Wat vertelt de Sint of mijn kinderen?
Heb je de juiste naam + uitspraak gevonden? Dan kan je twee complimenten kiezen (bijv. jij doet erg je best op school), twee hobby’s (bijv. voetbal of puzzelen), een lekkernij (bijv. chips) en een opvoedtip (minder op de iPad). Mijn ervaring is dat er voor elk kind en voor elke volwassene wel een paar treffende dingen tussen staan. Afsluitend kun je nog een tweetal foto’s van het kind toevoegen. Dat maakt de video van Sinterklaas extra persoonlijk. Je kunt uiteindelijk tot en met 8 personen toevoegen. Hoe meer personen je toevoegt, hoe goedkoper een extra persoon wordt.

Recensie: Sinterklaas kan veel over het kind vertellen!

Eindoordeel Video van Sint:Mijn review over Video van Sint is echt super positief! Met een korte videoboodschap maak je pakjesavond zoveel leuker. De kinderen worden er super enthousiast van. Bovendien is het erg grappig om Sinterklaas dingen over hen te laten vertellen. Ze staan met hun mond vol tanden! “Hoe weet Sinterklaas dat allemaal”. Het uitpakken van de cadeau’s wordt daarna alleen nog maar spannender en leuker! Daarnaast vind ik het een kleine investing, voor wat je terug krijgt. Voor de Download of DVD betaal je €14,95. Wil je ze beide ontvangen? Dan betaal je €22,95. In Video van Sint 2017 zitten alle bekende pieten van de Club van Sinterklaas er ook in! Dus dat maakt het alleen nog maar herkenbaarder en grappiger voor de kids.

Mijn review van Video van Sint is dan ook, dikke 5 sterren! De Sint kent bijna alle namen. Er zijn super veel leuke en treffende complimenten te kiezen, die echt op het kind slaan. Ook is er volop keuze uit hobby’s en lekkernijen. De opvoedtip zal zeker weten serieus genomen worden door het kind, al is het maar omdat Sinterklaas het zegt! De speelduur is 12 minuten. Eigenlijk precies goed. De kinderen blijven heerlijk geboeid. Daarom is de conclusie van mijn Video van Sint review ook: met deze persoonlijke boodschap van Sinterklaas wordt pakjesavond gewoon een stuk leuker. Je kunt hem nu met korting bestellen.