logo blokker

Video van Sint ervaringen

De tijd is weer daar; sinterklaas 2017. Je Kinderen en kleinkinderen maken zich op voor een spannende tijd. De ervaring leert dat ouders het soms lastig vinden om een origineel cadeau voor hun kinderen te vinden. Daarnaast is het lastig om het leuk en spannend in te pakken. Ook het sinterklaasavondje mag wel eens wat frisse nieuwe elementen krijgen. Daarom is er Video van Sint. In dit bericht vertellen we alles over onze ervaringen met Video van Sint. Sinterklaas spreek jouw kind / kleinkind toe met een persoonlijke boodschap. Hij spreek de naam van je kind uit, verteld iets over zijn hobbies of over school. Een uniek sinterklaas product waar kinderen het nog lang over hebben. Een ervaring om nooit meer te vergeten.

Waarom video van sint bestellen?

Een gedicht is voor mijn kinderen soms lastig. Ik wil wel eens iets anders doen met sinterklaas. Ik wil mijn kind verrassen met het heerlijk avondje. Ik wil sinterklaas echt in de huiskamer halen. Mijn kind is bang voor zwarte piet. Sinterklaas moet mijn kind eens goed toespreken! Dit zijn zomaar wat statements over sinterklaas 2017 die ook in jou gezin voor kunnen komen. Met video van sint komt hier verandering in. Sinterklaas spreekt een persoonlijke boodschappen in, en de ervaring leert dat kinderen hier met open mond naar zitten te kijken. Alle reviews zeggen maar 1 ding: geweldig, ons kind zat te genieten, dit moet je zeker eens testen. Lovende sinterklaaservaringen die ook jij kunt beleven. Binnen een paar minuten heb jij een persoonlijke sinterklaas video gemaakt voor jou kind/kinderen.

Hoe leuk is video van Sint?
Doordat de video heel persoonlijk is ervaren kinderen dit als geweldig. Weet sinterklaas dit echt over mij mam? He pa, hoe kan sint dit weten? Oma’s of Opa’s vinden het ook prachtig. Je klikt zelf aan wat sinterklaas tegen jou kind moet zeggen, en de video wordt op die manier opgebouwd. Zo kan sinterklaas iets zeggen over zijn ervaringen met jou, hobbies, wat je lekker eten vind en natuurlijk een opvoedtip. Moet je kind minder snoepen, minder computeren, beter huiswerk maken? Sinterklaas geeft het antwoord op een luchtige manier. Het lijkt voor kinderen na het zien van video van sint net of zwarte piet het hele jaar door de schoorsteen heeft gekeken. Echt een onvergetelijke ervaring die je moet ondervinden / meemaken. Bestel nu direct met korting!

Is een sinterklaas video moeilijk te maken?
Het systeem van video van sint is erg eenvoudig. Je hoeft geen ervaring te hebben met bijvoorbeeld videobewerking. Je hoeft alleen maar met je muis op de juiste knopje te klikken. In video van sint reviews kun je lezen dat jong en oud gemakkelijk zo’n sinterklaasboodschap kan maken. De sint kan de naam van kinderen uitspreken. Er staan inmiddels duizenden namen in het systeem. Toch kan het voorkomen dat de naam van jou kind er niet instaat. Dit kun je dan eventueel aanvragen. Tegenwoordig kan sinterklaas in de video ook iets zeggen over zijn ervaring met jou huisdier of vertellen waar de cadeau’s zijn verstopt.

Wat kost een video van sint?

De prijs van video van sint is erg redelijk. Soms zelfs erg goedkoop als je een kortingscode gebruikt. Doorgaans beginnen de prijzen vanaf €20. Je kunt extra kinderen toevoegen. Hoe meer je er toevoegt, hoe goedkoper het wordt. De verzending gebeurd middels een DVD die wordt thuisbezorgd. Ook kun je ervoor kiezen om de video van sint digitaal te ontvangen. Zo kun de video van sint ervaring later gemakkelijk weer terug kijken op de laptop of telefoon. Een boodschap van sinterklaas duurt gemiddeld zo’n 12 minuten. Er is muziek te horen, er zijn dansende pieten te zien en op de pakjesboot beleeft sint met zijn pieten een spannende gebeurtenissen. Oefening baart kunst; de pieten worden steeds slimmer. Kids lachen het uit bij het kijken van de video. Houd dus zeker de fotocamera bij de hand tijdens deze beleving.

Kinder ervaring met video van Sint
Voor kinderen is deze video een onvergetelijk moment. Het zal een sinterklaasavond worden om nooit meer te vergeten. Bovendien kun je het elk jaar herhalen. De video’s worden vernieuwd met actuele thema’s en liedjes zodat het nooit gaat vervelen. De mening van kinderen is dus erg positief. Van kleine kinderen (3-4 jaar) tot oude kinderen (8-9 jaar) is dit zeer geschikt. Tegenwoordig kan sint ook iets tegen papa’s, mama’s en opa’s of oma’s zeggen. Een ervaring voor het hele gezin dus. Bestel jou video van sint nu direct met korting. Klik op de groenen knop en profiteer van deze aanbieding. Wij weten het zeker. Onze beoordeling: De leukste sinterklaas ooit!

Recensie Video van Sint

Door diverse media is dit product beoordeeld als 5 sterren. Maar liefst 5000 Nederlanders hebben dit product een hoog cijfer gegeven (5 sterren). In kranten en op internet zijn de recensies erg goed. Aanbevelingen voldoende om het zelf eens te proberen. Het bedrijf achter Video van Sint is RTL. Ze zijn samen gegaan met Sint.TV / de club van sinterklaas. Door deze samenwerking wordt het product alleen maar beter. Het scoort al hoger cijfers maar de recensies zullen alleen maar beter worden. Geef zelf ook een cijfer door bovenaan deze pagina op een van de sterren te klikken. Zijn jullie video van sint ervaringen ook goed? Geef dan 5 sterren!