logo blokker

Video van Sint

De tijd van Sinterklaas is weer gekomen. Voordat het heerlijk avondje gevierd kan worden moeten er natuurlijk inkopen worden gedaan. Cadeautjes en snoepgoed gaan als warme broodjes over de toonbank. Gaat u dit jaar weer op dezelfde voet verder, of kiest u ervoor om het eens iets anders te doen? Of zoekt u iets extra’s? Misschien bent u wel bekend met de nieuwe “Persoonlijke Sinterklaas video”? In deze blog leggen we uit wat het is, waarom kinderen dit fantastisch leuk vinden en hoe u dit goedkoop kunt aanschaffen.

Video Boodschap van Sinterklaas

Denkt eens na over de volgende vragen: Uw kinderen laten genieten van iets wat ze nog nooit hebben meegemaakt? Een echte Sinterklaas beleving gewoon bij u thuis in de woonkamer? Kunt u hier “Ja” op antwoorden? Dan hebben wij goed nieuws! Sinds een aantal jaren zijn er video-boodschappen van sinterklaas te koop. Maar dit jaar zijn ze beter dan ooit. Er zijn in Nederland twee bedrijven die kwalitatieve en super realistische videoboodschappen kunnen verzorgen. Zo is er video van sint en de club van sinterklaas videoboodschap sint.tv. Beide bedrijven bezorgen binnen een korte tijd een unieke video van Sinterklaas bij jouw thuis, gewoon op DVD. Uw kinderen zullen versteld staan van wat de Sint en zijn Pieten allemaal gaan doen. Bekijk onze review.

Sinterklaas Video

Wat mag u verwachten van een Sinterklaas DVD Boodschap? Allereerst maakt u de video persoonlijk door Sinterklaas een aantal feiten over uw kind te vertellen. Te beginnen met hun namen, hobby, leuke eigenschappen en punten waar ze aan moeten werken (huiswerk?). Vervolgens gaat het systeem aan de slag en creëert met uw gegevens een unieke boodschap. Sinterklaas vertelt letterlijk alles wat u hebt aangevinkt. Als de Videoboodschap van Sint klaar is wordt deze op DVD gezet of via internet naar u toegestuurd. Wat u zelf prettig vindt. Altijd discreet zodat uw kind er natuurlijk niet achter kan komen. Op sinterklaasavond speelt u de video boodschap af op bijvoorbeeld uw TV of laptop. Minuten lang geniet uw kind van het persoonlijke schouwspel van Sinterklaas en zijn Pieten. Dit is niet van echt te onderscheiden. Check nu ook de Video van Sint Review 2018 en ontdek onze ervaringen en het eindoordeel. Wij geven deze videoboodschap van de Sint liefst 5 sterren!

Persoonlijke Sinterklaas video
De reviews die wij hebben gelezen zijn alleen maar positief. Kinderen zitten muisstil te genieten van de videoboodschap van Sinterklaas. Uit de reviews van video van sint blijkt eigenlijk dat iedereen tevreden is over de video zelf maar ook over de levering en de prijs bijvoorbeeld. “Eigenlijk is de video van Sint goedkoop” – “Als je het vergelijkt met het inhuren van een echte Sinterklaas en Zwarte Pieten zou ik gaan voor deze video” – “Een moment om niet snel te vergeten en ze kunnen het nog eens gratis terugkijken ook”. Wilt u ook een persoonlijke videoboodschap van sinterklaas voor uw kind wilt aanschaffen? Klik dan op Video van Sint of Videoboodschap Sinterklaas Sint.tv voor meer informatie. Je kunt een video van sinterklaas nu voordelig bestellen.