logo blokker

Workshop: Hulp bij het kiezen van speelgoed

Voor veel ouders is het elke keer weer lastig wat voor speelgoed je voor een kind moet kopen. Is mijn kind niet te oud voor deze lego, is deze puzzel te ingewikkeld voor mijn kind of wat geef ik mijn kind wanneer hij 1 jaar wordt? Dit zijn zomaar enkele vragen die voorbij kunnen komen. Elke ouder wil uiteindelijk het liefst speelgoed kopen waar zijn of haar kind het meest van leert en het meeste plezier van heeft.

Speciaal voor dergelijke vragen wordt de workshop Speelgoed georganiseerd in Nijkerk. De initiatiefnemer van de workshop is Kindercentrum Bijzonder. In deze workshop krijgen ouders meer informatie over de verschillende ontwikkelingsfasen van een kind en leert men welk speelgoed past bij deze verschillende ontwikkelingsfasen. Inspiratie kan ook worden opgedaan via de website Speelgoed online.

De workshop wordt gegeven op 19 november en begint om 10.00. Opgave kan per e-mail: info@bzzozonder.nl. Iedereen kan zich aanmelden voor de workshop. De kosten hiervan bedragen 5 euro per persoon.