logo blokker

Koopgids voor Mummie Verkleedkleding

Wat is een Mummie?

Een Mummie is een figuur uit de oude Egyptische mythe en religie. Volgens de mythe werd een Mummie gecreëerd door een god om een koning of ander belangrijk persoon te beschermen. De Mummie werd bewaard in een sarcophagus en gewikkeld in bandages. Deze bandages brachten bescherming, kracht en onsterfelijkheid.

Waarom vinden kinderen het leuk zich te verkleden als Mummie?

Mummie verkleedkleding is populair bij kinderen omdat het een mysterieus en spannend figuur uit de oude Egyptische geschiedenis is. Het is een leuke manier om meer te weten te komen over de oude Egyptenaren. Door zich als een Mummie te verkleden, kunnen kinderen zich voorstellen hoe het was om in die tijd te leven.

Tips voor het aanschaffen van Mummie verkleedkleding

1. Kies de juiste maat

Kies een Mummie verkleedkostuum dat past bij de leeftijd en het postuur van uw kind. Let bij het kopen van een kostuum ook op de stof en het materiaal. Kies voor een niet-irriterend materiaal dat ademt en comfortabel zit.

2. Kies de juiste accessoires

Voor de perfecte Mummie look zijn er veel verschillende accessoires beschikbaar. Zoek naar een hoofdband, oorringen, een collier, een armband en een armband. Kies ook voor een stijlvol stafje of scepter voor een extra toevoeging aan de verkleedkostuum.

3. Koop een make-up kit

Koop een make-up kit om de Mummie look af te maken. Kies voor een kit met donkere oogschaduw, witte oogschaduw en zwarte eyeliner. Deze kleuren zijn perfect voor het creëren van een mysterieus Mummie uiterlijk.

Conclusie

Mummie verkleedkleding is een leuke en interessante manier om kinderen meer te laten leren over de oude Egyptenaren. Door rekening te houden met de maat, het materiaal en de accessoires kan men ervoor zorgen dat een kind er perfect uitziet als een echte Mummie.

Bekijk ook onze tips voor Kip verkleedkleding en Zeemeermin verkleedkleding.

Plaats een reactie