logo blokker

Goedkope Airhockeytafels kopen mei 2024

Een airhockeytafel is een spelapparaat dat wordt gebruikt om het spel airhockey te spelen. Het bestaat uit een platte tafel met een gladde, gepolijste oppervlakte en twee uiteinden met doelgebieden. Aan de onderkant van het speelveld bevinden zich luchtgaten die lucht door de tafel blazen, wat ervoor zorgt dat een kleine, plastic puck over het speelveld kan glijden. Twee spelers staan aan weerszijden van de tafel en proberen de puck in het doelgebied van de tegenstander te krijgen door hem met hun luchthockeystokjes te slaan. Het spel lijkt op ijshockey, maar dan op een platte tafel en zonder ijzers aan de voeten van de spelers.

Tips bij het kiezen van de beste Airhockeytafels

Airhockeytafels zijn een fantastische manier om samen met je familie, vrienden of collega’s een leuk spel te spelen. Het maakt niet uit of je een beginner of een professionele speler bent, airhockey is een spel waar iedereen plezier aan kan beleven. Er zijn verschillende voordelen aan het spelen van airhockey:

  • Het spel is eenvoudig en snel te leren, zodat iedereen het kan spelen.
  • Airhockey is een competitief spel en het vereist een goed gevoel voor timing, strategie en vaardigheden.
  • Het is een leuk spel om samen te spelen, waardoor je tijd samen kunt doorbrengen.
  • Het spel is leuk en kan je helpen om geestelijk fit te blijven.

Waar op letten?
Als je op zoek bent naar een airhockeytafel, zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Ten eerste is het belangrijk om te kijken naar de grootte van de tafel. Als je een kleinere tafel wilt, kun je kiezen voor een tafel met een speelveld van 7 voet of kleiner. Als je een grotere tafel wilt, kun je kiezen voor een tafel met een speelveld van 8 voet of groter. Verder is het belangrijk om te kijken naar de kwaliteit van de tafel. Kies voor een tafel gemaakt van stevig materiaal en die goed is afgewerkt.

Welke merken zijn er?
Er zijn verschillende merken airhockeytafels op de markt, waaronder de merken Harvil, Playcraft, Triumph Sports en Atomic. Elk merk heeft verschillende modellen en kwaliteiten, dus het is belangrijk om je te verdiepen in de verschillende opties voordat je een beslissing neemt.

Kosten
De kosten van een airhockeytafel kunnen variëren van een paar honderd euro tot meer dan duizend euro, afhankelijk van de grootte, kwaliteit en het merk. Als je op zoek bent naar een goede kwaliteit tafel, kun je rekenen op een kosten van ongeveer 500-800 euro.

Bekijk ook tips voor het kopen van Tafeltennistafel en Zandbakvormpjes.

Plaats een reactie