logo blokker

Goedkope LEGO VIDIYO kopen juni 2024

LEGO VIDIYO is een nieuwe interactieve manier om je favoriete muziek te ervaren door middel van het bouwen en spelen van LEGO-blokken. Het is een combinatie van een app en speciale LEGO-sets die de muziekervaring van kinderen verrijken met kleurrijke figuren, effecten en danspasjes.

Tips bij het kiezen van de beste LEGO VIDIYO

 • LEGO VIDIYO biedt tal van voordelen voor kinderen. Ten eerste biedt het kinderen de mogelijkheid om hun creativiteit te verkennen en te laten bloeien. Kinderen kunnen hun eigen unieke danspasjes creëren en hun figuren omvormen in wat ze willen.
 • Daarnaast voegt de app een interactief element toe aan het bouwen en spelen met LEGO-sets. Met de app kunnen kinderen hun figuren laten bewegen op hun favoriete muziek en hun danspasjes laten zien aan hun vrienden.
 • Tenslotte biedt LEGO VIDIYO kinderen de mogelijkheid om hun eigen muziekvideo’s te maken met speciale effecten. Kinderen kunnen hun eigen video’s uploaden naar sociale media-platforms, waardoor ze hun creativiteit kunnen laten zien aan een breed publiek.

Waarom is LEGO VIDIYO leuk voor kinderen?

 1. LEGO VIDIYO is leuk voor kinderen omdat het de kans biedt om hun creativiteit te ontdekken en te verkennen. Kinderen kunnen hun eigen unieke danspasjes creëren en hun figuren omvormen in wat ze willen.
 2. Daarnaast voegt de app een interactief element toe aan het bouwen en spelen met LEGO-sets. Met de app kunnen kinderen hun figuren laten bewegen op hun favoriete muziek en hun danspasjes laten zien aan hun vrienden.
 3. Tenslotte biedt LEGO VIDIYO kinderen de mogelijkheid om hun eigen muziekvideo’s te maken met speciale effecten. Kortom, LEGO VIDIYO biedt kinderen een leuke manier om hun creativiteit te verkennen en hun eigen muziekvideo’s te maken.

Leuke LEGO VIDIYO sets

Er zijn veel leuke LEGO VIDIYO sets die kinderen kunnen kopen. Hier zijn enkele populaire sets die kinderen kunnen uitproberen:

 • LEGO VIDIYO BeatBoxes: Deze sets bevatten alles wat je nodig hebt om een eigen muziekvideo te maken, waaronder twee BeatBoxes, twee BeatBits en twee BeatBots.
 • LEGO VIDIYO Stage: Deze set bevat alles wat je nodig hebt om een eigen muziekvideo te maken, waaronder een draaitafel, een microfoon en een lichtpaneel.
 • LEGO VIDIYO Singles: Deze sets bevatten alles wat je nodig hebt om een eigen muziekvideo te maken, waaronder een single BeatBit en een BeatBot.
 • LEGO VIDIYO Party Packs: Deze sets zijn ideaal voor het organiseren van feesten en bevatten een BeatBit, een BeatBot en een verzameling kleurrijke accessoires.
 • LEGO VIDIYO Artist Packs: Deze sets bevatten alles wat je nodig hebt om een professionele muziekvideo te maken, waaronder speciale achtergronden, accessoires en een BeatBot.

Met deze sets kunnen kinderen hun eigen muziekvideo’s maken en hun creativiteit laten zien aan een breed publiek.

Bekijk ook tips voor het kopen van LEGO VIDIYO en Lego Batman.

Plaats een reactie