logo blokker

Goedkope Lego Jurassic World kopen mei 2024

Lego Jurassic World is een videogame die is gebaseerd op de populaire Jurassic Park-franchise. Het spel is gemaakt door TT Games en is beschikbaar op verschillende platforms, waaronder de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC. Spelers kunnen de wereld van Jurassic Park verkennen en avontuurlijke uitdagingen aangaan. Er zijn verschillende speelbare personages, waaronder Alan Grant, Ellie Sattler, Ian Malcolm en John Hammond. De spelers krijgen ook toegang tot verschillende voertuigen, waaronder de jeep, de ATV en de gyrosphere.

Tips bij het kiezen van de beste Lego Jurassic World

Lego Jurassic World is een leuke en uitdagende manier om de avonturen uit de Jurassic Park-franchise te verkennen. Het spel heeft een aantal voordelen waarvan kinderen kunnen genieten.

  • Leuke personages: Er zijn verschillende speelbare personages in Lego Jurassic World, waaronder Alan Grant, Ellie Sattler, Ian Malcolm en John Hammond. Spelers kunnen de avonturen met deze personages beleven.
  • Gedetailleerde wereld: De wereld in Lego Jurassic World is gedetailleerd en levensecht. Spelers kunnen de verschillende locaties die in de films zijn gebruikt bezoeken en de avonturen beleven die de personages meemaken.
  • Uitdagende levels en mini-games: Het spel bevat verschillende levels en mini-games waar spelers doorheen kunnen navigeren. De levels en mini-games zijn uitdagend en vermaken de spelers.
  • Verschillende voertuigen: Spelers hebben toegang tot verschillende voertuigen in Lego Jurassic World, waaronder de jeep, de ATV en de gyrosphere. De voertuigen kunnen worden gebruikt om door de wereld te navigeren en de avonturen te beleven.

Waarom is Lego Jurassic World leuk voor kinderen?

Lego Jurassic World is een leuk en educatief spel voor kinderen. Het spel is gebaseerd op de films uit de Jurassic Park-franchise en biedt spelers de kans om de avonturen mee te maken. Het spel is geschikt voor kinderen van alle leeftijden.

Het spel leert kinderen over verschillende dinosoorten en hun leefgebieden. Kinderen kunnen ook de verschillende voertuigen uitproberen en de wereld verkennen. Bovendien biedt het spel kinderen de kans om de personages uit de films te spelen en hun avonturen mee te maken.

Leuke Lego Jurassic World sets

Lego heeft verschillende sets uitgebracht met de Jurassic Park-thema’s. Hieronder staan enkele leuke Lego Jurassic World sets die kinderen kunnen kopen om mee te spelen:

  • Lego 75936 Jurassic Park T. rex-verblijf: deze set is gebaseerd op de populaire film Jurassic Park en bevat verschillende voertuigen, een verblijf voor de T. rex en meer.
  • Lego 75937 Dilophosaurus Outpost Attack: deze set bevat een outpost, een gyrosphere en een Dilophosaurus. De set is gebaseerd op de film Jurassic Park.
  • Lego 75938 Jurassic Park Velociraptor Chase: deze set bevat een jeep, twee velociraptors en verschillende accessoires. Het is gebaseerd op de film Jurassic Park.
  • Lego 75939 Dr. Wu’s Laboratory: deze set bevat een laboratorium, een drone, een hovercraft en meer. Het is gebaseerd op de film Jurassic World.

Bekijk ook tips voor het kopen van Lego Star Wars en Bouwspeelgoed.

Plaats een reactie