logo blokker

Wie wint de verkiezing Speelgoed van het jaar 2014?

speelgoed van het jaar 2014Afgelopen woensdag werden de winnaars van de welbekende Speelgoed van het Jaar verkiezing bekend gemaakt. Niemand minder dan Chazia Mourali had de eer om de uitslag van deze verkiezing openbaar te maken. Dit jaar werden 30 vooraf geselecteerde producten kritisch bekeken door een 15-koppige jury. Benieuwd naar het leukste speelgoed van het jaar 2014? Lees dan snel verder!

De jury van deze speciale verkiezing komt uit een breed werkgebied. Zo waren er journalisten, inkopers en andere speelgoeddeskundigen die zich over de verschillende stukken speelgoed bogen. Uiteindelijk zijn er 6 producten uitgeroepen tot “speelgoed van het jaar 2014” in 6 verschillende leeftijdsklassen. Deze leeftijdscategorieën zijn 0-3 jaar, 4-5 jaar, 6-7 jaar, 8-9 jaar, 10-11 jaar en 12 jaar en ouder.

0-3 jaar: Zoef Zoef Dieren Boomhuis

Je kinderen leren alles over het dierenrijk met dit unieke kleurrijke boomhuis. Door middel van leuke liedjes, vrolijke zinnetjes en kleine spelletjes wordt de fantasie van je kind optimaal benut.

4-5 jaar: Super Sand Castle

Dat kinderen houden van spelen met zand is niets nieuws. Maar dat jouw kind nu heerlijk binnen kan spelen met zand zonder dat er troep van komt is iets nieuws! Goliath brengt met het Super Sand Castle een uniek product waarmee jouw kinderen de mooiste kastelen, taartjes of 3d voorwerpen kunnen maken.

6-7 jaar: Lego Friends Heartlake winkelcentrum

Ook dit jaar heeft Lego met het Heartlake Winkelcentrum een geweldig stuk speelgoed gelanceerd. Het Heartlake winkelcentrum is met name erg leuk voor jonge meiden. Net alsof ze echt aan het shoppen zijn, in de cabrio rijden of een nieuwe bruidsjurk kopen!

8-9 jaar: Nerf Rebelle Secret Agent Bow

Met deze hippe handboog kunnen kinderen eenvoudig en veilig pijlen schieten. Met behulp van het rode lampje raakt het kind ieder doel. Met de speciale decoder is het zelfs mogelijk geheime boodschappen door te sturen!

10-11 jaar: Rainbow Loom Starter Kit

Loomen was natuurlijk de trend van 2014! En het Rainbow Loom Starter kit kan dan ook niet ontbreken in deze verkiezing. Met deze starter kit kan jouw kind wel even vooruit. het pakket bestaat uit liefst 600 bandjes zodat jouw kind de mooiste Loom bandjes kan maken!

12 jaar en ouder: De Legenden van Andor

Voor de iets oudere kinderen is dit spannende bordspel een zeer terechte winnaar. In dit spel verplaatst het kind zich in een echte held die het land Andor moet verdedigen tegen monsters en draken. Door goed samen te werken, goud en andere voorwerpen te verzamelen kan de tegenstander buiten de deur worden gehouden!