logo blokker

Geef een Giftcard cadeau

Wilt u iemand in het zonnetje zetten, of is iemand jarig of zomaar iets te vieren? U zoekt een gegarandeerd geslaagd cadeau wat makkelijk is om te geven en super leuk is om te krijgen? Alles ging al door uw hoofd? Maar kwam u er niet uit? ga dan voor de plastic giftcards en laat de ontvanger zelf kiezen welk cadeau hij / zij wil aanschaffen van uw Plastic giftcard, want met de plastic giftcards weet u zeker dat uw cadeau een gegarandeerd succes is. Deze plastic cards zijn namelijk inwisselbaar bij honderden zo niet duizenden winkels en webwinkels die zijn aangesloten bij de Giftcards.

Wat kan de ontvanger met de Giftcard?

Van trendy mode must haves aan kleding tot hippe nieuwe gadgets, woonaccessoires of toch voor de tuin, sport artikelen, dranken tot overheerlijke wijnen, uiteten, kinderspeelgoed of speelgoed voor volwassenen van ( kook ) boeken tot weekendjes weg. Er was nog nooit zoveel keus en u kan het zo gek niet bedenken of het kan met de plastic giftcards.

Van welk materiaal is de Giftcard van gemaakt?

De plastic giftcards bestaan zoals de naam het al doet vermoeden uit een plastic kaartje, deze is ontwikkeld en gemaakt van kunststof en heeft het gelijke formaat van een bankpas zodat deze door de ontvanger makkelijk mee gedragen kan worden in de portemonnee. Deze trendy cadeaukaart is simpel op te laden met elk gewenst bedrag dat u wilt geven aan de jarige of gelukkige, en is voorzien van een persoonlijke code waarmee de ontvanger van dit hippe cadeau kan gaan shoppen. De plastic giftcard wordt verpakt in een leuke verpakking.