logo blokker

Num Noms


Num Noms zijn de leukste verzamelbare speelgoedfiguurtjes en food-thema speelgoed. Ze zijn gebaseerd op een mix van smaken, geuren en texturen en zijn bedoeld voor kinderen vanaf 3 jaar. Er zijn meer dan 200 verschillende Num Noms verkrijgbaar, waarvan er veel met elkaar te mixen zijn. Num Noms zijn zowel licht en kleurrijk als kleurrijk en interactief.

De Serie
Num Noms komen in verschillende series, waaronder Series 1, Series 2, Series 3, Series 4, Series 5, Series 6 en Series 7. Elke serie bevat minimaal vier verschillende Num Noms. Meestal bevatten de sets ook een speciaal accessoire en de kans om een exclusieve Num Nom te verzamelen.

Collecties
Naast de standaard Num Noms-serie, zijn er ook speciale themacollecties. Deze speciale collecties zijn geïnspireerd op bekende series en films zoals My Little Pony, Toy Story, Frozen en Despicable Me. Elk thema bevat een verscheidenheid aan Num Noms, die allemaal samenwerken om een leuke verzameling te creëren.

Accessoires
Er zijn verschillende accessoires verkrijgbaar voor Num Noms-speelgoed. Deze accessoires maken het spelen met Num Noms nog leuker. Er zijn bijvoorbeeld bakplaten, koksmutsen, ovenhandschoenen, keukengerei, taartblikken en bakvormen.

Speelsets
Naast de accessoires zijn er ook verschillende speelsets verkrijgbaar. Deze speelsets bevatten alles wat je nodig hebt om een echt leuke speelervaring te creëren. Er zijn bijvoorbeeld bakkerssets, parfumsets, ijsjesfabrieken, karaokebars en keukensets.

Mix & Match
Mix & Match is een van de leukste dingen aan Num Noms. Met deze functie kunnen kinderen verschillende Num Noms mixen, matchen en combineren om hun eigen unieke verzameling te maken. Het concept is simpel: je kunt twee verschillende Num Noms combineren om een nieuwe en exclusieve Num Nom te maken!

Conclusie
Num Noms bieden een leuke ervaring voor kinderen van alle leeftijden. De verzamelingen zijn kleurrijk en interactief, en het mixen en matchen met Num Noms is een leuke manier om je eigen unieke verzameling te maken. Er zijn ook verschillende themacollecties en speelsets verkrijgbaar om het spelen met Num Noms nog leuker te maken.