logo blokker

Playstation 3


Als je op zoek bent naar een console die je je hele leven plezier kan geven, dan is de Sony PlayStation 3 een prima keuze. Met de krachtige processor, de grootste spelbibliotheek en een aantal fantastische online diensten, is de PS3 meer dan een game-console, het is een echte entertainment-hub. Hier is een koopgids die je helpt om de beste PS3-ervaring te krijgen.

Wat kan je met een PS3?

De eerste stap is om een ​​console met behulp van de verschillende opties te kiezen. De PlayStation 3 is beschikbaar in twee verschillende modellen, de Slim en de Super Slim. Als je op zoek bent naar de meest krachtige console, dan moet je de originele PS3-bundel kiezen. Het is echter ook verkrijgbaar in een slankere vormfactor en een meer stille ventilator, maar heeft een iets lager prestatieniveau. Als je op zoek bent naar een console die je overal mee naartoe kunt nemen, dan is de Sony PS Vita de perfecte oplossing.

Als je je console hebt gekozen, is het tijd om te gaan winkelen voor accessoires en games. De PlayStation 3 maakt gebruik van Blu-ray-discs, dus iedereen met een Blu-ray-speler kan deze games spelen. Het is echter ook slim om een ​​extra controller en een stuurwiel te kopen zodat je met meerdere mensen tegelijk kunt spelen. Als je van online gaming houdt, kun je ook een headset kopen.

Games op de PS3

De softwarebibliotheek van de PlayStation 3 is enorm en er zijn meer dan 1000 games beschikbaar van een verscheidenheid aan genres. Er zijn ook veel gratis spellen die je kunt proberen voordat je een volledig spel koopt. Als je van streaming media houdt, heeft PlayStation 3 ook toegang tot veel streaming media-services, waaronder Netflix, Hulu Plus en YouTube.

Waar het gaat om games, zijn er verschillende manieren om geld te besparen. Je kunt bijvoorbeeld pre-owned-games kopen of je kunt een abonnement op PlayStation Plus nemen dat je toegang geeft tot speciale kortingen, betaalbare betalingsplannen en kosteloos gratis downloads.

Service en ondersteuning

Het is ook slim om het servicecentrum van Sony te bezoeken voordat je je console aanschaft. Hier vind je informatie over updates en het laatste nieuws over het systeem. Je kunt ook informatie vinden over verschillende diensten, waaronder PlayStation Home, waarmee je een eigen virtuele wereld kunt maken om te socialiseren en te spelen.

Samenvatting: Nu weet je hoe je de beste PS3-ervaring krijgt. Neem de tijd om te winkelen en leer meer over het systeem voordat je een aankoop doet. Als je de juiste keuzes maakt, zijn er veel geweldige dingen die je met je PS3 kunt doen. Veel plezier!