logo blokker

Luiers voor jonge kinderen

Luiers zijn best duur. Luiers bestellen op internet kan daarom een goed alternatief zijn voor dure luiers van de supermarkt. Het is wel belangrijk om te kijken welke maat je nodig gaat hebben over 2 weken. Vooral in het begin groeien baby’s erg hard. Op termijn kan het ook verstandig zijn om te kiezen voor wasbare luiers. Hier kan je op 3 jaar tijd een hoop geld mee verdienen.

Wegwerpluiers of Katoenen luiers
Op deze site vindt u informatie over katoenen luiers, en allerlei bijbehorende zaken zoals soorten overbroekjes en zoogcompressen, maar ook katoenen incontinentie produkten en maandverband.  Als moeder van 3 kinderen die verschillende merken katoenen luiers hebben gedragen, maar ook uit gesprekken met andere moeders en collega’s, heb ik in de loop van jaren veel informatie gekregen. Via persoonlijk advies, via bezoek in de regio, via telefoon of via E-mail kan ik u geheel vrijblijvend informeren over de luiers van o.a. INDISPOSABLES/INDI. Doordat ik van vrijwel alle merken katoenen luiers demonstratiemateriaal kan laten zien kan men een doordachte keuze maken. Wilt u eerst een luierpakket huren in plaats van kopen dan zijn hiervoor mogelijkheden. Wilt een proefpakket aanschaffen dan kunt u hiervoor ook bij ons terecht. Mocht u een klein budget hebben dan kunt u ook kijken op deze site bij de tweedehands luiers.

De beste luiers test

Absorptiesnelheid, lekken, verdamping, kwaliteit van de kleefband, aanwezigheid van chemische stoffen… en vooral de test in een reële situatie (onder andere met een aantal moederslezeressen). We hebben de 12 modellen onderworpen aan de zwaarste tests. En we hebben goed nieuws voor jonge ouders: er zijn meerdere budgetvriendelijke merken met luiers die op geen enkel vlak moeten onderdoen voor de grote merken. En die de urine van uw kind even goed of zelfs beter absorberen. De modellen van Kruidvat et Delhaize – die veel vooruitgang hebben geboekt sinds onze laatste test (TA 556 van september 2011) – hebben ons aangenaam verrast. Eerst en vooral evenaren de luiers van Kruidvat die van de grote merken… aan de helft van de prijs! Deze luiers staan dus ook in de lijst Beste van de test. En er is zelfs een nog voordeliger alternatief dat ook aan alle kwaliteitsvoorwaarden voldoet die een baby vereist. De luiers van Delhaize Care komen als Beste Koop uit onze test.