Tips bij het uitzoeken van een op afstand bestuurbare auto

Kinderspeelgoed? Echt niet! Een RC auto of een op afstand bestuurbare, maar net hoe je het noemen wil, zijn niet gemaakt voor kinderen. Wel zou je kunnen zeggen dat het speelgoed is voor volwassenen. Maar ook dat is een beetje kort door de bocht, het is voor veel mannen en vrouwen namelijk een levensechte hobby. Maar hoe begin je ermee en waar moet je opletten bij de aanschaf van jouw eerste op afstand bestuurbare auto?

Lees meer

Sinterklaas Liedjes 2018

Sinterklaas Liedjes 2018: Welke Sinterklaas liedjes zing jij? Los van de Zwarte Pieten discussie hebben we natuurlijk ook nog altijd een discussie over de liedjes die worden gezongen tijdens het Sinterklaas. Er gaan geluiden rond dat tegenstanders van het Sinterklaas feest ook bepaalde Sinterklaas liedjes willen verbieden. In dit nieuwsbericht hebben we een overzicht geplaatst van de meest populaire Sinterklaas liedjes in Nederland. Verder zijn we benieuwd naar jouw mening over deze kinderliedjes.

Lees meer

Luiers voor jonge kinderen

Luiers zijn best duur. Luiers bestellen op internet kan daarom een goed alternatief zijn voor dure luiers van de supermarkt. Het is wel belangrijk om te kijken welke maat je nodig gaat hebben over 2 weken. Vooral in het begin groeien baby’s erg hard. Op termijn kan het ook verstandig zijn om te kiezen voor wasbare luiers. Hier kan je op 3 jaar tijd een hoop geld mee verdienen.

Lees meer

Airpods Kopen: waar moet ik op letten?

De Airpods van Apple zijn eindelijk uit! Wil jij de Airpods kopen, en wil jij weten waar je op moet letten?  In deze blog vertellen we je alles over het nieuwste telg in de Apple-Familie! Het product hing al even in de lucht. En op woensdag 7 september werd het dan eindelijk aangekondigd. Op het Apple-Event onthulde Apple haar eerste draadloze oordopjes ooit. En hoe! De dopjes hebben een aantal indrukwekkende eigenschappen. Allereerst beschikken de Apple Airpods over een slimme infraroodtechniek. Dit zorgt er voor dat de dopjes direct herkennen dat jij ze draagt. Je hoeft ze dus niet eerst aan te zetten. Op het moment dat jij een dopje in je oor drukt zul je merken dat de muziek direct begint te spelen! De Airpods kun je trouwens moeiteloos koppelen dankzij bluetooth. De dopjes zijn niet alleen geschikt voor je iPhone: ze werken ook met je iPad, iWatch of iPod. Daarnaast zitten er twee slimme microfoontjes ingebouwd in de Airpods. Die zorgen ervoor dat je ook probleemloos kunt bellen, of met Siri kunt communiceren.

airpods kopen

Wat moet ik verder weten over de Airpods?

De Airpods zullen vanaf eind oktober in de winkels liggen. Wil jij de Airpods kopen? Dan moet je wel even diep in de buidel tasten. Het prijskaartje van de draadloze dopjes van Apple ligt op 179 euro. Voor dat bedrag ontvang je een set van twee dopjes en een slim opbergdoosje. Waarom dit geen gewoon opbergdoosje is? Heel simpel: het doosje dient ook als oplader. Zodra je de dopjes in het doosje doet worden de accu’s van de Airpods direct opgeladen. AL met al kun je dus 24 uur lang genieten van de draadloze oordopjes van Apple. Wil jij zeker weten dat je niet achter het net vist, en de dopjes als eest thuis bezorgd krijgt? Pre order Airpods dan meteen online. Dat scheelt weer een teleurstelling als je straks voor een leeg schap komt te staan.

Een cadeaumand is het ideale cadeau voor elke gelegenheid

Of u nu iets te vieren heeft of een familielid of vriend een hart onder de riem wilt steken, een cadeaumand is een ideaal cadeau. Wilt u een cadeaumand kopen, dan is er ontzettend veel keuze. Voor iedere gelegenheid is er wel een mooi cadeaupakket samen te stellen. Een presentje is altijd fijn om te krijgen, maar een persoonlijk cadeau is natuurlijk nog veel leuker. Een cadeaumand is origineel, en zit boordevol verrassingen.

Lees meer

Niet altijd gemakkelijk

Ouder worden is lang niet altijd even gemakkelijk. Wat er allemaal wel niet komt kijken bij het verzorgen van een kind, het kan een hele bezigheid worden en voordat u het weet bent u vijf jaar verder. Jazeker, het slokt een hoop tijd op, dat ouder zijn en niet iedereen gaat er even soepel of gemakkelijk mee om. Maar prima ouders worden we gelukkig bijna allemaal wanneer kinderen om de hoek komen kijken. Waar men echter nog wel eens over wilt vallen, zijn de kleine dingen die bij een opvoeding horen. Hoe leert u een kind praten of fatsoenlijk aan de eettafel zitten? Hoe krijgt uw kind het juiste idee over manieren, normen en waarden en dergelijken? Hoe leert u uw kind alle verkeersregels, en in het verlengde daarvan, hoe leert u een kind fietsen?

Lees meer